slide1 slide2 slide5 slide4

Mededelingen 2011

Mededelingen 2011

Vrijwilligers tijdens feestweekend:

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die ons één of meer uurtjes willen helpen met diverse werkzaamheden, zoals potjes plaatsen, tent opzetten, terrein versieren, entree heffen, etc.. Heeft u interesse?? Stuur ons dan een mailen wij nemen contact met u op!!

 

Figuranten:

Voor de begeleiding van het publiek naar de rondvaartboten en voor de algehele indruk tijdens het feest, zoeken wij nog figuranten en/of acteurs. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om volgens het thema verkleed te verschijnen. Wilt u meehelpen er een act van te maken, neem dan contact op met Peter van der Grijn, Zuid 2

 

Aanmelden maaltijd:

Voor de gezamenlijke maaltijd en de brunch kunt u zich aanmelden bij Gerda Lok, Kalenbergerpad 8.

Inschrijfformulieren zijn te vinden in het programmaboekje. Wilt u eraan denken (zo) gepast (mogelijk) te betalen????

 

Aanmelden lichtobjecten:

U kunt tot 26 juli 2010 uw lichtobject aanmelden bij Peter van der Grijn, Zuid 2

 

Munten:

 

Zoals beloofd zijn onze consumptiemunten ook dit jaar tijdens het feest weer geldig in de tent. Deze munten zijn bij de feesttent te koop (1,50 per munt) en blijven ook komende jaren geldig voor het dorpsfeest van Kalenberg - Hoogeweg.

 

 

Niet roken in de feesttent:

Er is geen ontkomen aan, de wettelijke regels zijn er nog steeds. Roken in de tent is niet toegestaan!! Bij de tent zal een prettige smokersplace gemaakt worden zodat u daar aan uw verslavingen kunt voldoen. Wij rekenen op uw medewerking!

 

 

Alcohol onder de 16 jaar:

 

Vanuit de gemeente ontvingen wij bericht dat er ook dit jaar streng gecontroleerd zal worden op alcoholverkoop aan personen onder de 16 jaar. Dit houdt in dat de geldende regels strikt toegepast zullen worden.

 

Om te voorkomen dat sommige mensen zich steeds moeten legitimeren, bestaat er voor de leeftijdscategorie 16 – 20 jaar de mogelijkheid om zich bij de muntenverkoop eenmalig te legitimeren. Zij krijgen dan een polsbandje om dat zij gedurende het gehele feest kunnen dragen. Dit scheelt voor iedereen een hoop ‘gedoe’!

 

 

Startgeld jonge lichtobjectbouwers:

 

Ook dit jaar bestaat er voor de jonge ‘bouwers’ de mogelijkheid om een startbedrag van 100 euro te ontvangen. De feestcommissie probeert op deze manier de jongeren te stimuleren ook lichtobjecten te bouwen. Het startgeld wordt alleen verstrekt aan teams bestaande uit personen onder de 16 jaar. Aanmelden kan, net als alle lichtobjecten, bij Peter van der Grijn, Zuid 2.

 

 

Lichtjes op de beschoeiing:

 

Wij vragen alle bewoners, met name aan de gracht, om extra aandacht te besteden aan het aansteken van de waxinelichtjes die door de Lichttoer geplaatst worden. Komt u lichtjes tegen die nog niet ontstoken zijn?? Help ons alstublieft en neem de kleine moeite Kalenberg mede te verlichten!

 

Prijsuitreiking / juryverslagen:

Zaterdagavond rond middernacht zal in de feesttent de prijsuitreiking plaatsvinden. De totale puntentelling en de juryverslagen zullen na afloop van het feest op onze internetsite geplaatst worden zodat u alles nog eens rustig na kunt lezen.

 

Bewonersbijdrage:

 

Zoals u gewend bent, zullen we weer huis aan huis langskomen voor uw bijdrage. Daarnaast bieden we u graag de mogelijkheid om uw bijdrage over te maken op de rekening van de feestcommissie.

 

Indien u er voor kiest uw bijdrage over te maken, kunt u deze over maken naar girorekeningnummer 5274809 ten name van T.J.W. Smid (penningmeester). Wel graag even uw adres vermelden en ‘dorpsfeest 2011’. Wij kunnen uw naam dan afvinken op de loperslijsten.

 

Wij doen ons uiterste best om er ook dit jaar weer een geweldig feest van te maken en hopen dat we hierbij op uw steun kunnen rekenen!!

Dorpsfeest Kalenberg

Saturday the 24th.